събота, 25 април 2015 г.

Конна база АХАЛ - Стара Загора

Ездови клуб "АХАЛ" е създаден в град Стара Загора.
Клубът се занимава с развиване на конен еко-туризъм, като се включват всички форми на туризма (селски, културен, етнографски и др.).
Ние разполагаме с добър екип от квалифицирани треньори и опитни водачи. Конете ни са перфектно подготвени, имат височина при холката от 150 до 170 см. Повечето от тях са от източно-българска порода също така и от арабска и ахал-текинска порода.
Маршрутите, които сме подбрали са в района на Източните Родопи, Средна гора и Централен Балкан. Това са красиви, девствени райони на страната ни с
историческии паметници, културни и природни забележителности.
Туристите ще могатда изпитат пълноценно удовлствие докосвайки се до красивата ни природа и яздейки добре подготвени, породисти коне.
Уютните фамилни хотели и характерната Българска кухня придават
допълнително очарование на излета. Останки от стари крепости, древни светилища и гробници ,поселища на редки птици и местообитания на мечка и вълк са само някои от интересните преживявания, които ще имате. В някои от маршрутите сме дали възможност да се завърши трудният, но интересен поход с отмора в курортни селища с минерални извори с лечебни качества или да се посетят винарски изби с многогодишна история.

Няма коментари:

Публикуване на коментар